Action House - Virtual Reality

Afstand: 17.34 Km

 | +45 99 67 67 10 |  info@actionhouse.dk |  www.actionhouse.dk | 
Virtual reality har revolutioneret spilverdenen og givet spillere mulighed for at træde ind i en helt ny verden. Med VEX Adventure er spiloplevelsen blevet endnu mere vild og spændende! Det er verdens førende og bedste VR-system, der giver spillerne mulighed for at samarbejde og konkurrere med op til seks spillere. Oplev det hos Action House i Løkken!

 

Rejs ind i den virtuelle verden hos Action House. Et imponerende spille set-up, som vil få enhver til at grine og græde på samme tid 

*Gæster kan se frem til en helt ny verden med gåder, mysterier og gru. 

Interagere med det spænende og facinerende escaperoom-spil Lunar Escape. En virtuel verden ude i det ydre rum og på månen, hvor et puslespil skal samles for at rumstationen igen kan få kontakt med Jorden.

Kom på en gådefuld rejse, når du og de andre spillere lander midt i junglen og skal samle diamanter i Temple Quest. Det her spil vil bringe jeres indre ndiana Jones frem, når I skal passere lava floder, træske igennem smalle stier i store højder og løse de forskellige gåder. 

Andrenalinen tramper igennem kroppen, når der skal skydes zombier fra alle vinkler i det gamle palæ! Her taler vi om ægte gru og gys, når du søger din næste udgang.. Eller indgang til det ukendte..

Med VEX Adventure får man en totaloplevelse, hvor man kan mærke, høre og dufte alt omkring sig, og selv vind og varme kan man opleve. Det er som at være i en helt anden verden, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Lokalerne er på 1. etage og er indrettet med lounge ved spillearenaen. Der kan spille 2-6 personer af gangen. Ved større grupper kan gæster tage plads, mens men venter på, at det bliver deres tur.

Med løbende nye spil og opgraderinger. er der altid noget nyt at opleve. Så hvis man vil have en helt unik spiloplevelse, er VEX Adventure hos Action House det helt rigtige valg.

*Obs. Grundet sikkerhed skal man være fyldt min. 12 år, for at spille. 



Opdateret af: VisitNordvestkysten, Løkken  | info@visitnordvestkysten.dk
Fotograf: Action House Copyright: Action House
Fotograf: Løkken Turistbureau
Fotograf: Løkken Turistbureau