Slagter Dyrby

Afstand: 17.75 Km

 | +45 98 99 10 37 |  info@slagterdyrby.dk |  http://www.slagterdyrby.dk | 
Løkkens gammeldags slagterforretning Slagter Dyrby er en specialitetsforretningen, med fokus på at lave deres produkter helt fra bunden med udgangspunkt i de gamle håndværksmæssige traditioner. De har et bredt sortiment, som byder på en masse lækre specialiteter, som summer af kvalitet og kærlighed!

Alt hvad hjertet begærer af krogmodnet kød

Hos Slagter Dyrby kan du få alt hvad hjertet begærer af krogmodnet kød, alt i hjemmelavet og præmieret pålæg, mad ud af huset, færdige middagsretter, smørrebrød og andre specialiteter.

Hver mandag laver de deres helt egne fiskefars, som er til salg i butikken, denne fars er lavet af torsk og så bruges den naturligvis også til deres lækre fiskefrikadeller.

Fra 1. oktober sælges den nordjyske specialitet grønlangkål og Nordjyllands bedste sylte (2016)

Slagter Dyrby ligger i en 100 år gammel bygning (bygget som slagterforretning i 1919). Den nuværende ejer, Carsten Dyrby, overtog slagteren fra Hanne og Ole Christensen i 2004, som havde drevet slagteren siden 1964.

Kødet der bliver solgt i butikken er valgt med omhu, der bliver indkøbt hele kødkroppe af udvalgt kødkvæg, som modnes på krog, inden det bliver solgt til kunderne.

Se mere om Slagter Dyrby og deres åbningstider på deres hjemmeside.

 

Der vil være ændrede åbningstider i ferier og i højsæsonen. Se vores hjemmeside for disse tider eller følg os på Facebook.



Opdateret af: VisitNordvestkysten, Løkken  | info@visitnordvestkysten.dk
Fotograf: VisitNordvestkysten, Løkken
Fotograf: Løkken Turistbureau Copyright: Slagter Dyrby
Slagter Dyrby Fotograf: Løkken Turistbureau