Rhododendron parken

Rhododendronparken i Brønderslev er Nordeuropas største. Her findes mere end 10.000 planter fordelt på 130 forskellige arter, som blomstrer fra maj til juni.

Rhododendronparken, beliggende i hjertet af Brønderslev by, har i årevis været byens unikke kendemærke og vartegn.

3 minutter fra hotellet

Nygårdsminde Vingård

Nygårdsminde Vingård i hjertet af Vendsyssel, er med sin beliggehed på breddegrad 57,29 Danmarks nordligste – og måske smukkeste – professionelle vingård og i sig selv et besøg værd.

6 minutter fra hotellet

Store Vildmose

Store Vildmose er et enestående og storslået område beliggende sydvest for Brønderslev by. Store Vildmose er i dag en blanding af opdyrkede arealer som dels anvendes til landbrugsjord, dels til afgræsning af kreaturer. Men der findes stadig ca. 450 ha. mosearealer.

14 minutter fra hotellet

Grinsted Plantage

I plantagen findes søer, tæt og åben skovplantning, solbeskinnede græsplæner samt stier, som leder besøgende rundt i plantagen. På en forhøjning i plantagen findes der en lysning med bålplads. Plantagen byder på et rigt dyreliv og hyggelig stemning ved søerne midt i plantagen. Grindsted Plantage tilbyder en let tilgængelig oplevelse for hele familien.

6 minutter fra hotellet

Råbjerg Mile

Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit. Du undgår ikke sand i skoene efter en tur i milen, men til gengæld vil du blive mødt af et syn, du ikke finder andre steder i naturskønne Danmark.

56 minutter fra hotellet

Jyske Ås

Smeltende is, sten, grus, ler og sand formede for 15.000 år siden det der i dag er kendt som Jyske Ås, som runger af fortidsfortællinger fra Istiden - lyt efter, måske du kan fornemme den svage hvisken af fængende historier i den friske vind.

28 minutter fra hotellet

Dorf Møllegård

Dorf Møllegård rummer fortællingen om livet på en møllegård i begyndelsen af 1900-tallet.

Udover den firlængede gård med det imponerende arkitekttegnede stuehus fra 1925 består det fredede møllegårdsanlæg af en vandmølle fra 1600-tallet og en vindmølle fra 1887. Møllerne malede korn indtil midten af 1900-tallet. Desuden blev vandmøllen brugt til at producere jævnstrøm til gården helt frem til 1995.

28 minutter fra hotellet

Brønderslev Golfklub

Brønderslev Golfklub har et af Danmarks bedste golfanlæg med 27 huller og korthulsbane med 9 huller beliggende i smuk, let kuperet og afvekslende natur med skovområder, enge og udsigt.

7 minutter fra hotellet

Voregaard Slot

Bag den brede voldgrav og de metertykke mure finder I et af Danmarks smukkeste renæssanceslotte med den fineste, private kunstsamling og de mest uhyggelige spøgelseshistorier.

30 minutter fra hotellet

Skulpturparken

Skulpturparken Blokhus er på over 20.000 m2, og har Danmarks måske nok smukkeste og største skulpturudstilling

24 minutter fra hotellet

Nordsømusset

Nordeuropas største akvarium byder på spændende eventyr under havoverfladen. Mød de legesyge sæler og stimevis af havdyr. Året rundt er der sjove aktiviteter for hele familien både ude og inde-

28 minutter fra hotellet

Fårup Sommerland

Fårup er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland. Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis.

21 minutter fra hotellet

Ude efter mere?

Hvad skal man se og opleve omkring Brønderslev?

Nordjylland er spækket med skønne oplevelser! Lige fra større seværdigheder, fantastiske madoplevelser og sjove aktiviteter til dig, som elsker at bevæge dig.
De mange muligheder er blot en kort tur fra Brønderslev!

 Få inspiration til din næste oplevelse her

Se flere oplevelser