Løkken Kunstpavillon

Afstand: 18.11 Km

 | +45 20 32 05 40 |  loekkenarkiv@gmail.com |  www.loekkenhistorie.dk | 
Løkken Kunstpavillon betragtes som byens lille perle. Bygningen har ligget på Sdr. Strandvej i over 100 år og i dag byder den på skiftende kunstudstillinger hele året rundt.

Kom og se på kunst i Kunstpavillonen på Sdr. Strandvej eller kom og udstilselv som kunstner.

I bunden af trappetrinene fra Signalmasten finder du Løkken Kunstpavillon. Pavillonen blev bygget i 1921 som iskiosk og har siden været benyttet til forskellige formål. I 2003 blev den omdannet til kunstpavillon og har været brugt til dette formål siden.

Længe ventet renovering

Inden for det seneste år har den gennemgået en gennemgribende istandsættelse, og fremtræder nu som helt ny. Den er blevet isoleret, har fået installeret varme og et lille tekøkken, og faciliteterne er nu helt i orden. Sdr. Strandvej ved pavillonen er formentlig det sted i Løkken, hvor der kommer flest mennesker forbi.

Et perfekt udstillingvindue til mange formål

Kunstpavillonen kan lejes, hvis man gerne vil prøve kræfter med udstilling af kunst. Derfor vil man som gæst opleve skiftende udstillinger og aktiviteter i dette lille hus.  

Udstillingssæsonen med fremmede kunstnere strækker sig fra påske til efterårsferien.  Uden for sæsonen vil Billedsamlingen, der administrerer pavillonen, selv udstille.

Er du interesseret i at leje pavillonen, kan du kontakte Birgitte Dybdal på tlf. 20320540.

Læs om Løkkenmalernewww.loekkenhistorie.dkOpdateret af: VisitNordvestkysten, Løkken  | info@visitnordvestkysten.dk
Løkken Kunstpavillon Fotograf: Løkken Kunstpavillon Copyright: Løkken Kunstpavillon