Egeskov's Alpaca

Afstand: 18.92 Km

 | +45 51 94 95 31 |  egeskovs.alpaca@gmail.com |  Facebook | 
Velkommen til Egeskov's Alpaca. Hos Egeskov´s Alpaca får du en enestående og afslappende oplevelse hvor du kommer helt tæt på de fantastiske alpacaer.

Hos os kan du booke forskellige oplevelser som fx. Alpaca Walk`n'learn, Alpaca Kaffe & Kage, Alpaca Gårdbesøg og andre special events. Besøg kun efter forudgående aftale.

Det er en eksklusiv tid kun for dig og for dem du selv vælger at dele den med. Derigennem får du den fred og ro som du ønsker.

Vi tilbyder:

Alpaca Walk'n'learn: (Alder fra 12år)

Turen starter med en lille velkomst og introduktion. Derefter møder i alpacaerne og vi går sammen en tur på vores ejendom hvor I kan nyde udsigten til Rubjerg Knude Fyr og Børglum Kloster og selvfølgelig dyrenes udstrålende ro. Under turen fortæller vi om dyrene og deres spændende egenskaber. 

Når man går en tur med en alpaca, så gør man det i deres helt egen tempo hvor man har tid og ro med sig. Rolige bevægelser er vigtig, og derigennem falder vi mennesker også selv til ro. Efter turen inviterer vi jer ind på vores alpaca fold hvor I kan sidde ved bord/bænkesæt og nyde noget at drikke som kan tilkøbes. Alt imens alpacaerne kommer helt tæt på jer og I får mulighed for at håndfodre dem.

Dette er en helt speciel, afslappende og nærværende måde at afslutte en Walk`n'learn på, som alle gæster er meget glad for!

 

Alpaca Kaffe og Kage: (Alder fra 6år)

Kaffe og hjemmebagt kage efter årstiden serveres på bord/bænkesæt som står på alpaca folden. Er du ikke til kaffe, så kan andre drikkevare selvfølgelig tilkøbes. Mens I nyder jeres kage kan I lade roen, omgivelserne og alpacaerne gøre deres "arbejde" og I kommer til at slappe helt af. Imens går alpacaerne frit rundt på folden og kommer nysgerrigt hen til jer hvor I kan håndfodre dem med gulerødder. En oplevelse for sig selv!

 

Alpaca Gårdbesøg:

Et gårdbesøg hos os foregår på alpaca folden, hvor I møder alpacaerne på helt nært hold. Vi fortæller om dyrene og om alle deres unikke egenskaber. Alpacaerne kommer nysgerrigt hen og hilser på, hvor I kan håndfodre dem.

I får mulighed for at sidde og hygge jer på vores bord/bænkesæt, I kan nyde roen, udsigten og dyrene - der kan købes drikkevarer og snacks.

 

Om vores alpacaer:

Når du kommer på besøg hos os vil du møde vores 3 alpaca drenge - Pacos, Felix og Bounty. 

At være i nærheden af alpacaer får dig til at falde til ro og slappe af. Man kalder alpacaer for markenes delfiner og det gør man fordi en alpaca har den samme beroligende effekt på mennesker som delfiner nu har. Mange mennesker med fx. ADHD eller stressramte er derfor meget glad for at være sammen med dem. De udstråler en helt særlig, rolig stemning.

Og det vil du hurtigt mærke, når du træder ind på vores fold hvor de 3 drenge kommer nysgerrigt hen for at hilse på

Alpacaer er ekstremt nysgerrige, men blide dyr som gerne kommer hen og vil kigge på dig med deres store mørke øjne og snuse til dig med deres varme snude. Men selvom de kommer helt tæt på, så er en alpaca ikke et nusse dyr. De er altid på spring da de stadig er nogle flugtdyr, det må man huske. 

Alpacaer kan faktisk ikke særlig godt lide at bliver berørt. Men når man er heldig, så kan man få lov til at røre dem lidt ved halsen. Vi træner dem i at blive rørt, det kalder man de-sensibilisering - det tager tid og kræver tålmodighed. Og så er ikke alle dage ens, heller ikke for en alpaca...

 

Om os:

Vi er egentlig en helt almindelig familie på 4 som er glad for dyr, især alpacaer selvfølgelig.

Vi har vores jobs, en hverdag og fritidsinteresser. Derfor har vi hos Egeskov´s Alpaca ikke nogle faste åbningstider - men derimod ser vi frem til vores gæster efter forudgående aftale. 

Vi snakker også tysk.

Alle oplevelser bliver slået op på vores facebookside 'Egeskov's Alpaca' og kan bookes derigennem. Hvis ikke du finder en dato og tidspunkt der passer, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

Vi afholder også fødselsdage og firma arrangementer. Kontakt os gerne, så finder vi på noget sammen.

Hos os tager vi kun imod bookinger fra ét gæstehold ad gangen. Det betyder at den tid du har hos os, den skal du ikke dele med andre du ikke kender.

 

Aflysning:

Det sker heldigvis sjælden, men nogle oplevelser er vi nødt til at aflyse hvis der er for kraftigt regnvejr eller torden, ekstrem varme eller hvis der skulle opstå sygdom hos dyrene eller os selv. Men så finder vi sammen med dig en ny dag som passer ind hos jer.

 

Vores ambitioner:

Vores mål med dit besøg er, at du får en afslappende, beroligende og måske endda afstressende oplevelse og kan tage hjem med ny-optanket energi, et smil på læben og en god oplevelse i bagagen som du med glæde fortæller til dine venner.

Vi ser frem til at byde jer velkommen og håber at I får en dejlig oplevelse hos os, vores dejlige landsted og med vores skønne alpacaer.

Alle aktiviteter foregår udendørs og derfor anbefales der praktisk tøj efter vejret til jeres besøg.

Enkelte regler:

  • Besøg kun efter forudgående aftale
  • Hunde må ikke medbringes
  • Rygning kun i anvist område
  • Alpacaerne må ikke fodres med medbragt mad og foder
  • Rolige bevægelser og nærvær gavner både dyrene, men især jer selv


Opdateret af: VisitNordvestkysten, Hjørring  | info@visitnordvestkysten.dk
Fotograf: Egeskov´s Alpaca
Fotograf: Egeskov´s Alpaca
Fotograf: Egeskov´s Alpaca
Fotograf: Egeskov´s Alpaca
Fotograf: Egeskov´s Alpaca
Fotograf: Egeskov´s Alpaca
Fotograf: Egeskov´s Alpaca
Fotograf: Egeskov´s Alpaca
Fotograf: Egeskov´s Alpaca