Galleri Strid

Afstand: 12.97 Km

 | +45 24 43 31 12 |  +45 24 43 31 12 |  birthe.hinrichsen@mail.dk |  Galleri Strid | 
Galleri Strid ligger i den lille by Ørum nær Hjallerup og drives af Birthe Strid. Birthe fortæller følgende om sit galleri:

"Autodidakt og intuitiv – en sikkert dækkende karakteristik af mit arbejde med billedkunsten. Suppleret med hyppig deltagelse på skiftende malerhøjskoler, dag- og aftenkurser samt aktivt medvirkende i udviklingsprojekter for lokale kunst- og kulturaktiviteter, har dette givet mig en bred indføring i at formidle, hvad øjeblikke og situationer inspirerer til.

De fleste af mine arbejder er udført i en naturalistisk form med olie, akryl og akvarel som de fortrukne materialer og - af og til - med et impressionistisk strejf.

Mine motiver er fortrinsvis indsamlet fra den omgivende natur, hvor skitser er afløst af den digitale fototeknik. Denne metode giver en ny og meget berigende frihed i forhold til mit behov for det lystbetonede arbejde, og sikrer mig samtidigt et stort og inspirerende billedarkiv at søge mine motiver i.

På det seneste har jeg dyrket croquis - en krævende skitseteknik - som jeg synes bidrager til en øget fornemmelse af sikkerhed i arbejdet med mine pensler og de våde farver på lærredet.

Med udgangspunkt i mit værksted i Ørum, er jeg flittig deltager på udstillinger i hele den Nordjyske region, men med vægt på kunstforeninger, kunstcentre og institutioner i Vendsyssel."Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Galleri Strid Fotograf: Birthe Hinrichsen Copyright: Galleri Strid
Galleri Strid Fotograf: Birthe Hinrichsen Copyright: Birthe Hinrichsen
Galleri Strid Fotograf: Birthe Hinrichsen Copyright: Birthe Hinrichsen