Løkken Strand

Afstand: 17.85 Km

 | +4598991009 |  info@loekken.dk |  http://www.loekken.dk | 
Løkken er kendt for sine lange, hvide sandstrande. Det trestjernede badevandsflag signalerer, at her er vandkvalitet, renholdelse af stranden og toiletforhold i topklasse. Lad stranden være din kulisse til hel dag med gode oplevelse og godt samvær.

Den Hvide By

Mærk det bløde, varme sand mellem tæerne på en af Nordeuropas bedste badestrande - Løkken Strand. Den 10 kilometer lange strand med fint sand har både bil- og bilfrie strækninger. I sommerhalvåret står de femhundrede private, hvidmalede badehuse på række langs stranden og reflekterer såvel sollys som måneskin og udgør navnet ”Den Hvide By”. Mellem Ndr. og Sdr. Strandvej, på en bilfrie strækning, er der sandkonkurrence for børn, som er en stolt tradition på Løkken Strand.  

Kørsel på Løkken Strand – Eventyret forsætter...

Hvis du påtænker at køre langs vandet til Nr. Lyngby mod nord, skal du ned ad Ndr. Strandvej fra byen af. På denne strækning møder du også et levn fra 2. Verdenskrig. Mange bunkere er kommet til syne, efterhånden som havet har taget af klitten. I dag bruges bunkerne som gode læsteder på dage, hvor vestenvinden byder op til flyvesand. Det er også muligt at klatre på og i de gamle bunkers. Dette skal dog gøres med forsigtighed, da der kan være skarpe kanter og rustent jern, der stikker ud. Hvis du hellere vil syd på, mod Blokhus, kan du køre ned ad Ny Strandvej.

Løkken Mole

Inden du kommer ned til stranden ved Sdr. Strandvej, kan du parkere bilen og gå ned til molen. Molen byder på mange aktiviteter ved vandet. Den er stadigvæk i dag benyttet af det lokale fiskeerhverv og her har du mulighed for at opleve kutterne blive trukket ud og ind igen på land. Kommer de i land, og tænker du at aftens menu skal bestå af frisk fisk, har du mulighed for at gøre en god handel med skipperne - og bare rolig, de kan nemt fiske noget andet op end bare rødspætter! Derudover er Løkken Moleleje stærkt trafikeret af lystfiskere, men er også et godt udgangspunkt for at nyde en is eller løkken-bolcher med havudsigt. Man kan dog ikke hoppe i vandet fra molen. Men ved siden af molen kan du slå dig ned og måske tage en tur i vandet, hvis det frister.Opdateret af: VisitNordvestkysten, Løkken  | info@visitnordvestkysten.dk
Løkken Strand Fotograf: Mette Johnsen Copyright: Løkken Turistbureau
Løkken Strand Fotograf: Mette Johnsen Copyright: Løkken Turistbureau
Løkken Strand Fotograf: Mette Johnsen Copyright: Løkken Turistbureau
Løkken Strand Fotograf: Løkken Turistbureau Copyright: Løkken Turistbureau
Løkken Strand Fotograf: Mette Johnsen Copyright: Løkken Turistbureau
Løkken Strand Fotograf: Mette Johnsen Copyright: Løkken Turistbureau
Surfing løkken strand Fotograf: Løkken Strand Copyright: Løkken Strand