Med miniferie på Hotel Phønix i Brønderslev ligger alt inden for rækkevidde, og der er mange muligheder for aktiviteter for hele familien.

Besøg Nordeuropas største Rhododendronpark og lad dig beruse af farverne og duftene når de blomstrer i maj, juni og juli. Blot 20 km fra Brønderslev finder du Danmarks dejligste sommerland, nemlig Fårup Sommerland med vilde forlystelser, kæmpe vandland og skønne områder hvor mad og drikke kan nydes.

Med kort afstand til Aalborg er der rige muligheder for at besøge de mange attraktioner. Prøv for eksempel det spændende oplevelsescenter Springeren (tidl. Aalborg Søfarts og Marinemuseum), Aalborg Zoo eller de mange shopping-muligheder i Aalborgs spændende gågader.

Et besøg værd er desuden Voergaard Slot. Det er den stenrige Ingeborg Skeel, der har æren for i 1580 at have opført et af Danmarks smukkeste renæssancehuse, Voergaard Slot

Prøv et veltilrettelagt ophold med kulinariske indtryk og skønne omgivelser.

Miniferie for 2 personer (min. 2 overnatninger):

  • 2 x Velkomstdrink
  • 2 x 3 retters menu som buffet
  • 2 x aftenkaffe m/ sødt
  • 2 x Overnatning i delt dobbeltværelse
  • 2 x morgenbuffet

Pris fra kun kr. 555,- pr. person

Tilbuddet gælder for min. 2 personer i dobbeltværelse 
Weekend tillæg pr. værelse kr. 150,- 
Opredning pr. person over 10 år kr. 666,-
Børn under 10 år med opredning kr. 444,-
Tillæg for enkeltværelse pr. dag kr. 250,- 

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.