
Julemad på Hotel Phønix 2020
- Marineret sild og karrysalat
- Rødspættefilet med citron og grov remoulade
- Varmrøget peberlaks med estragonmayo og syltede bøgehatte
- Honningglaseret andebryst med rødkålssauté med valnødder og tranebær
- Vendsysselsk grønlangkål med sukkerbrunede kartofler
- Kold hamburgerryg og stegt medister
- Sennep og rødbeder
- Ris à l'amande med kirsebærsauce
Pris pr. person 199,-
Tilkøb
- Tartelet med høns i asparges 25,-
- Røget okseinderlår med marineret tomat og basilikumsmayo 25,-
- Frikadeller med kartoffelsalat 28,-
- Steak af kalvefilet med kantarelcreme 42,-
- Gorgonzola med syltede valnødder og kanel marineret peberfrugt 38,-

Juleanretning 2020 (ud af huset)
- Marineret sild og karrysalat
- Rødspættefilet med grov remoulade og citron
- Vendsysselsk grønlangkål med stegt medister, kold kogt hamburgerryg, brunede kartofler, sennep og rødbeder
- Risalamande med kirsebærsauce
- Brød og smør
Pris pr. person kr. 129,-
Tilkøb til juleanretning:
- Røde sild med løg og kapers 20,-
- Varmrøget peberlaks med estragonmayo og syltede bøgehatte 30,-
- Kold torsk på iceberg med persilledressing, rejer og asparges 25,-
- Mørbradbøf med champignons alacreme 30,-
- Tartelet med høns i asparges 25,-
- Frikadeller (3 små) med rødkål 25,-
- Leverpostej (varm selv) med champignon og bacon 20,-
- Brie med syltede valnødder og hybenkompot 25,-

Nytårsmenu 2020 (ud af huset)
Forret
- Koldrøget laks med syltede rødløg, kørvelcreme, radise og sprød rug
- Rimmet torsk med basilikumsmayo, baconcrunch, frisée og sprød pastinak
- Dildmarineret krebsehaler med bagt tomat og agurkecreme
Hovedret
- Oksemørbrad med calvadossauce, svampeflan, løgkompot, citronbagt gulerod og persilleristede kartofler
Dessert
- Orange-chokoladekage med lys chokolademousse, brombærkompot og hasselnøddeknas
Pris pr. person 299,-

Gavekort til en god middag
Den perfekte gaveidé: et gavekort til en middag for 2 inkl. 1 flaske vin - KUN kr. 500,-