Julemad på hotellet

  • Marineret sild og karrysalat 
  • Rødspættefilet med citron og remoulade
  • Vendsysselsk grønlangkål med sukkerbrunede kartofler
  • Kold hamburgerryg og stegt medister
  • Sennep og rødbeder
  • Risalamande med kirsebærsauce

Pris pr. person 199,-

Tilkøb:

  • Røde sild med løg og kapers 28,-
  • Røget laks med grønne asparges og peberrodscreme 48,-
  • Varmrøget laks med estragonmayo og syltede bøgehatte 48,-
  • Tartelet med høns i asparges 29,-
  • Frikadeller med rødkål 25,-
  • Oksesteak med blødeløg 48,-
  • Leverpostej med champignon og bacon 25,-
  • Brie med abrikossylt og saltmandler 36,-

Bestilling pr. telefon 9882 0100 eller pr. mail info@slet-dette.hotelphonix.dk 

 

 

Juleanretning ud af huset

  • Marineret sild og karrysalat
  • Rødspættefilet med grov remoulade og citron
  • Vendsysselsk grønlangkål med stegt medister
  • Kold kogt hamburgerryg og brunede kartofler
  • Sennep og rødbeder
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Brød og smør

Pris pr. person kr. 149,-

Tilkøb til juleanretning:

  • Røde sild med løg og kapers 26,-
  • Rejesalat i tomatiseret dressing 32,-
  • Røget laks grønne asparges og peberrodscreme 46,-
  • Varmrøget peberlaks med estragonmayo og syltede bøgehatte 46,-
  • Tartelet med høns i asparges 27,-
  • Frikadeller (3 små) med rødkål 25,-
  • Leverpostej (varm selv) med champignon og bacon 20,-
  • Brie med abrikossylt og saltmandler 34,-

Bestilling pr. telefon 9882 0100 eller pr. mail info@slet-dette.hotelphonix.dk 

Nytårsmenu ud af huset

  • Forret: Røget laks anrettet med spinatroulade med stenbiderrogncreme og salat af rejer-rosenkål-sesam og dildolie. Brød og smør
  • Hovedret: Oksemørbrad med portvins-svampecreme, bagt blomkål, selleri-gulerodsflan, løgkompot og persilleristede kartofler
  • Dessert: Chokoladebund med hvid chokolademousse, orangefløde, jordbærpure, sukkerristede hasselnødder og estragonknas

Pris pr. person 319,-

Bestilling pr. telefon 9882 0100 eller pr. mail info@slet-dette.hotelphonix.dk