
Juleanretning
Kan både bestilles i og ud af huset
Den traditionelle
- Marineret sild med løg og karrysalat
- Rødspættefilet med citron og remoulade
- Vendsysselsk grønlangkål med sukkerbrunede kartofler, kold hamburgerryg, stegt medister, sennep og rødbeder
- Risalamande med kirsebærsauce
- Rugbrød og smør
Pris pr. kuvert kr. 149,-
(min. 4 personer)
Tilføj lidt ekstra til menuen:
- Tarteletter med høns i asparges 28,-
- Tunmousse med persille frites og sprød pastinak 28,-
- Røget laks med grønne asparges og peberrodscreme 48,-
- Æg med dildmayo og stenbiderrogn 28,-
- Varmrøget peberlaks med estragonmayo og syltede bøgehatte 48,-
- Frikadeller med rødkål 38,-
- Oksesteak med bløde løg 48,-
- Mørbrad à la creme 48,-
- Leverpostej med champignon og bacon 28,-
- Brie med abrikossylt og saltmandler 38,-
OBS! Afhængig af antallet af reservationer vil juleanretningen blive serveret enten som tallerkenanretning eller buffet.

Juleanretning (3 retter)
Kan både bestilles i og ud af huset
Phønix de lux
Forret:
Varmrøget lyssej med dildmayo, marineret cherrytomat, jordskokkechips og syltede bøgehatte.
Serveres med brød og smør.
Hovedret:
Rosastegt andebryst med svampe-portvinssauce, timianristede kartofler, appelsinbagt gulerod, persille-broccoliflan og rødløgskompot med abrikos og hasselnød.
Dessert:
Hvid chokolademousse med kirsebærpuré, brændte mandler og bagt hvid chokolade.
Pris pr. person kr. 268,-
(min. 4 personer)

Nytårsmenu (ud af huset)
Lad os om maden og nyd selskabet med dine gæster i stedet for at stå i køkkenet.
Vi tilbyder en lækker 3 retters nytårsmenu bestående af:
Forret: Koldrøget laks med basilikumsmayo, syltede rødløg, havtorn, bøgehatte og krydderurter.
Hovedret: Oksefilet med timianristede kartofler, gulerod-selleriflan, broccolisauté med bacon og rødløg. Cremet skysauce med peber og tomat.
Dessert: Brownie med appelsinfromage, hindbærcoulis, dehydreret appelsin, bagt hvid chokolade og estragonknas.
Pris pr. person 249,-
Bestilling senest den 28.12 kl. 18.00 pr. telefon 9882 0100 eller pr. mail info@ hotelphonix.dk
Afhentning den 31.12 mellem kl. 12.00 og 15.00.

Nytårsophold
Ankomst 30. december 2023
Nytårsophold i Vendsyssel med en overnatning, lækker mad, musik og dans samt fyrværkeri.
Opholdet inkluderer:
Lørdag 30. december 2023
- Fra kl. 15.00 Check ind
- Overnatning i delt dobbeltværelse
- Restauranten vil være åben for a la carte
Søndag 31. december 2023
- Kl. 18.00 Velkomstdrink og dronningens nytårstale
- Lækker nytårsbuffet inkl. fri øl, vand og vin
- Efter middagen spilles der op til musik og dans med Morten Baggesen
- Der serveres kaffe/the og kransekage med avec
- Kl. 00.00 Champagne og fyrværkeri
- Natmad
- Kl. 01.30 Godnat og tak for en dejlig aften
Mandag 1. januar 2024
- Fra kl. 09.00 Nytårsbrunch
- Check ud fra værelset med ønsket om en god tur hjem
Pris pr. person 2.249,- i delt dobbeltværelse

Nytårsophold
Ankomst 31. december 2023
Skyd nytåret ind med et brag af en nytårsfest, når vi inviterer indenfor til en festlig aften, hvor alt er arrangeret.
Opholdet inkluderer:
Søndag 31. december 2023
- Fra kl. 15.00 Check ind
- Kl. 18.00 Velkomstdrink og dronningens nytårstale
- Lækker nytårsbuffet inkl. fri øl, vand og vin
- Efter middagen spilles der op til musik og dans med Morten Baggesen
- Der serveres kaffe/the og kransekage med avec
- Kl. 00.00 Champagne og fyrværkeri
- Natmad
- Kl. 01.30 Godnat og tak for en dejlig aften
Mandag 1. januar 2024
- Fra kl. 09.00 Nytårsbrunch
- Check ud fra værelset med ønsket om en god tur hjem
Pris pr. person 1.899,- i delt dobbeltværelse

Nytårsaften uden overnatning
Deltag i årets nytårsfest på Hotel Phønix i Brønderslev.
- Velkomstdrink og dronningens nytårstale kl. 18
- Stor buffet inkl. fri øl, vand og vin
- Musik og dans med Morten Baggesen
- Kaffe/te og kransekage med avec
- Champagne og fyrværkeri
- Natmad
- Godnat kl. 01:30
Pris pr. person kr. 949,- (uden overnatning)
Årets nytårsbuffet byder på:
- Rillette af varmrøget torsk med sprøde kartofler og sauce verte
- Laks Bellevue med rejer, marineret urter og tomatiseret dressing
- Spinatroulade med pikantcreme røget ørred og saltmandler.
- Langtidsstegt kalveculotte
- Porchetta med abrikos, løg, svampe og rosmarin
- Baconstegt kalkunbryst
- Persillestegt kartofler
- Ovnbagte grøntsager
- Salat med purløg, brødcroutons, soltørret tomat, agurk og ærter
- Rødvinssauce
- Grovkornet dijonsauce
- Brownie med vaniljecreme og hindbærpure
- Appelsinfromage med hasselnøddeflorentiner og chokoladegrene
Til kaffen: Kransekage med en twist af orange og pistacie
Natmad: Kold kartoffelsalat med frikadeller og surt