Julemad på Hotel Phønix 2020

  • Marineret sild og karrysalat
  • Rødspættefilet med citron og grov remoulade
  • Varmrøget peberlaks med estragonmayo og syltede bøgehatte
  • Honningglaseret andebryst med rødkålssauté med valnødder og tranebær
  • Vendsysselsk grønlangkål med sukkerbrunede kartofler
  • Kold hamburgerryg og stegt medister
  • Sennep og rødbeder
  • Ris à l'amande med kirsebærsauce  pris.199,-

Tilkøb

  • Tartelet med høns i asparges 25,-
  • Røget okseinderlår med marineret tomat og basilikumsmayo 25,-
  • Frikadeller med kartoffelsalat 28,-
  • Steak af kalvefilet med kantarelcreme 42,-
  • Gorgonzola med syltede valnødder og kanel marineret peberfrugt 38,-

Juleanretning 2020 (ud af huset)

  • Marineret sild og karrysalat
  • Rødspættefilet med grov remoulade og citron
  • Vendsysselsk grønlangkål med stegt medister, kold kogt hamburgerryg, brunede kartofler, sennep og rødbeder
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Brød og smør

Pris pr. person kr. 129,-

Tilkøb til juleanretning:

  • Røde sild med løg og kapers 20,-
  • Varmrøget peberlaks med estragonmayo og syltede bøgehatte 30,-
  • Kold torsk på iceberg med persilledressing, rejer og asparges 25,-
  • Mørbradbøf med champignons alacreme 30,-
  • Tartelet med høns i asparges 25,-
  • Frikadeller (3 små) med rødkål 25,-
  • Leverpostej (varm selv) med champignon og bacon 20,-
  • Brie med syltede valnødder og hybenkompot 25,-

Nytårsmenu 2020 (ud af huset)

Forret

  • Koldrøget laks med syltede rødløg, kørvelcreme, radise og sprød rug 
  • Rimmet torsk med basilikumsmayo, baconcrunch, frisée og sprød pastinak
  • Dildmarineret krebsehaler med bagt tomat og agurkecreme

Hovedret

  • Oksemørbrad med calvadossauce, svampeflan, løgkompot, citronbagt gulerod og  persilleristede kartofler

Dessert

  • Orange-chokoladekage med lys chokolademousse, brombærkompot og hasselnøddeknas

Pris 299,-