Efterårsferie i Løkken

Afstand: 18.01 Km

 | +45 98 99 10 09 |  info@loekken.dk | 

Kom til Løkken og oplev underholdende aktiviteter for hele familien. I efterårsferien er der lagt op til sjove aktiviteter hele ugen.

Træk i kørerhandskerne og køre en tur i go-korts på et af de længste baner i Nordeuropa den indendørs go-cart bane, oplev området ved stranden fra en Land Rover til Vestkystsafari og gå på opdagelse blandt Børglum Klosters mange historiske udstillinger. Se her hvad der ellers sker.

Naturopleverseri efterårsferien:

  • Vandreture og ruter: Oplev en af de mange vandreruter i området, som byder på smuk natur i det fri. Du finder et udvalg af stier og ruter lige her. Eller besøg Løkken Turistbureau for mere information.
  • Rubjerg Knude Fyr: Tag på en tur til Rubjerg Knude Fyr og se det kendte fyr med en udsigt der tager pusten fra dig.
  • Løkken Mole: Gå en tur ned til Løkken Mole, hvor du står side om side med Vesterhavets bølger, og hvor der altid er aktivitet for lystfiskere.

Events i efterårsferien

Efterårsferien i Løkken er spækket med begivenheder, så vær klar til en uge fyldt med underholdning. I kan bl.a. begive jer på biograftur til en (u)hyggelig pop-up biograf, tage på rundvisning med klosterfruen og slappe af i den varme sauna med havudsigt. Du finder alle events, guidede turer og andre efterårs-aktiviteter lige her.

Overnatning i Løkken og omegn

Du finder et stort udvalg blandt de mange sommerhuse både i by og i skønne naturomgivelser. Løkken tilbyder også B&B og hotelophold på et af de nærliggende hoteller. Find det perfekte overnatningsted lige her.

Et efterår fuld af smag

Restauranterne og caffeerne  holder sig ikke tilbage! Madelskere kan se frem til højbelagt smørrebrød, vildt aften, vinsmagninger og mange andre spænende menuer, når efterårsvinden suser hen over Løkken. Besøg et lokalt bryghus eller den lokae slagter for lokal producerede lækkerier. Læs mere om spisestederne i Løkken her.

Læs mere om efterårsferien i Løkken her.



Opdateret af: VisitNordvestkysten, Løkken  | info@visitnordvestkysten.dk
Fotograf: Flying October Copyright: Løkken Tursitbureau