Gadens stemmer

Afstand: 24.59 Km

 | +45 81 44 94 40 |  Booking@gadensstemmer.dk |  gadensstemmer.dk | 
Få en unik byvandring med historier fra samfundets skyggesider. Gennem personlige fortællinger hører du om et liv på gaden i Aalborg med kriminalitet, stofbrug og hjemløshed!

Tag med på en barsk og spændende rejse gennem Aalborgs gader på halvanden time. Guiderne hos Gadens Stemmer er mennesker, der i store dele af deres liv har levet på kanten eller helt udenfor samfundet. På en byvandring deler de åbent deres oplevelser, indsigter og fortællinger om et liv på gaden, som de færreste kender til. Guiderne hos Gadens Stemmer er socialt udsatte og er i meningsfuld lønnet beskæftigelse, hvor de med deres historier bidrager til at mindske stigmatisering og fordomme mellem mennesker. Foruden de barske fortællinger er der også håb, smil og optimisme.

Book en tur: Gadens Stemmer har åbne ture hver weekend i Aalborg, hvor alle kan deltage. Det anbefales dog, at børn er minimum 12 år.

Bestil en åben tur her.

Hvis I repræsenterer en virksomhed, skoleklasse, en større gruppe eller lignende, kan I booke en privat tur, hvor I selv bestemmer tidspunkt og dato. Kontakt Gadens Stemmer for mere info.



Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Gadens Stemmer Fotograf: Gadens Stemmer