Stemningsvideo fra Hotel Phønix



Juleanretning

Kan både bestilles i og ud af huset

Den traditionelle

  • Marineret sild med løg og karrysalat
  • Rødspættefilet med citron og remoulade
  • Vendsysselsk grønlangkål med sukkerbrunede kartofler, kold hamburgerryg, stegt medister, sennep og rødbeder
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Rugbrød og smør

Pris pr. kuvert kr. 149,-

(min. 4 personer)

Tilføj lidt ekstra til menuen:

  • Tarteletter med høns i asparges 28,-
  • Tunmousse med persille frites og sprød pastinak 28,-
  • Røget laks med grønne asparges og peberrodscreme 48,-
  • Æg med dildmayo og stenbiderrogn 28,-
  • Varmrøget peberlaks med estragonmayo og syltede bøgehatte 48,-
  • Frikadeller med rødkål 38,-
  • Oksesteak med bløde løg 48,-
  • Mørbrad à la creme 48,-
  • Leverpostej med champignon og bacon 28,-
  • Brie med abrikossylt og saltmandler 38,-


OBS! Afhængig af antallet af reservationer vil juleanretningen blive serveret enten som tallerkenanretning eller buffet.

Juleanretning (3 retter)

Kan både bestilles i og ud af huset

Phønix de lux

Forret:

Varmrøget lyssej med dildmayo, marineret cherrytomat, jordskokkechips og syltede bøgehatte.

Serveres med brød og smør.

Hovedret:

Rosastegt andebryst med svampe-portvinssauce, timianristede kartofler, appelsinbagt gulerod, persille-broccoliflan og rødløgskompot med abrikos og hasselnød.

Dessert:

Hvid chokolademousse med kirsebærpuré, brændte mandler og bagt hvid chokolade.

Pris pr. person kr. 268,-

(min. 4 personer)

Nytårsmenu (ud af huset)

Lad os om maden og nyd selskabet med dine gæster i stedet for at stå i køkkenet.

Vi tilbyder en lækker 3 retters nytårsmenu bestående af:

Forret: Koldrøget laks med basilikumsmayo, syltede rødløg, havtorn, bøgehatte og krydderurter.

Hovedret: Oksefilet med timianristede kartofler, gulerod-selleriflan, broccolisauté med bacon og rødløg. Cremet skysauce med peber og tomat.  

Dessert: Brownie med appelsinfromage, hindbærcoulis, dehydreret appelsin, bagt hvid chokolade og estragonknas.

Pris pr. person 249,-

Bestilling senest den 28.12 kl. 18.00 pr. telefon 9882 0100 eller pr. mail info@slet-dette.hotelphonix.dk 

Afhentning den 31.12 mellem kl. 12.00 og 15.00.

Refood certifikat

Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.

Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...

  • Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
  • Vi har små tallerkner på buffeten 
  • Vi modtager undervisning i madspild
  • Vi tilbyder doggybags til gæsterne